PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 10 din 10 – VIDEO

10 din 10 – VIDEO

de admin
3 vizualizări

S-au finalizat si lucrarile la cea de-a 10-a, din tot atatea unitati scolare din municipiul Targoviste, ce au intrat intr-un amplu proces de reabilitare, in urma cu cativa ani. Liceul industrial Nicolae Cioranescu, din oras, are, incepand de astazi, o structura nou. In special in ceea ce priveste dotarile sportive unitatea beneficiind acum de dotari cu adevarat de invidiat.
Beneficiind de o finantare in cuantum de aproximativ 7 milioane de lei doar pentru constructii proiectul, de la grupul scolar Nicolae Cioranescu, din Targoviste, este cel mai mare ca valoare din toate cele 10 demarate la nivelul municpiului in ultimii ani. In cadrul proiectului a fot prevazuta si constructia unei sali de sport acest obiectiv fiind ultimul dat in folosinta la liceul targovistean.
Sala de sport are o suprafat de aproximativ 1500 de mp si este una cu adevrat moderna. Reprezentantii administratiei locale spera ca in perioada de finantare 2014-2020 sa reuseasca sa depuna si sa castige cu alte 10 proiecte, ce au in vedere imbunatatirea infrastructrurii scolare din Targoviste, alte fonduri europene nerambursabile.
La grupul scolar Nicolae Cioranescu a fost deasemenea reabilitat terenul de sport ce a fost dotat si cu instalatie de iluminare nocturna. In plus la aceiasi unitate se intentioneaza depunerea unuialt proiect prin care sa fie reabilitat parcul interior si deasemenea cladirea ce a adapostit fosta cantina a unitatii scolare.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Raducu Radoi

http://youtu.be/MxZDmDSXGbo

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe