PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 104 ANI DE VIAȚĂ, 104 ANI DE POVESTE – VIDEO

104 ANI DE VIAȚĂ, 104 ANI DE POVESTE – VIDEO

de admin
24 vizualizări

Are nici mai mult, nici mai putin de 104 ani, 4 copii, 12 nepoti, 18 stranepoti si 3 stra-stranepoti. Elena Șutoiu este cea mai varstnica locuitoare din comuna damboviteana Bezdead. Centenara a castigat in lupta cu timpul si a trait intr-o viata cat altii in zece. A prins ambele razboaie mondiale si isi aminteste ca de multe ori, abia daca avea ce sa le puna pe masa copiilor, dar a muncit din greu si nu s-a plans niciodata.
Tanti Elena s-a născut pe 2 octombrie, 1910, în comuna Bezdead, în care a rămas până astăzi. A muncit inca de la o varsta frageda pentru a-si asigura un trai decent. A avut 4 copii, de care este mandra.
Parintii si fratii au murit . Soțul, nea Isidon, a murit si el în urmă cu foarte multi ani si de atunci a ramas singura sa isi ajute copiii cum a putut mai bine. Tuturor le-a făcut case, le-a crescut copiii și acum stă cu unul dintre ei în curte.
Despre nurorile, nepotii si nepoatele sale, tanti Elena are numai cuvinte de lauda. Toti o iubesc si o ingrijesc pe batrana si sunt mandrii ca a ajuns la varsta de 104 ani.
Fiindca este cea mai varstnica locuitoare din Bezdead, an de an, primarul din comuna Teodora Anghelescu o viziteaza pe batrana de ziua ei si ii aduce in dar un buchet de flori si un tort.
Povestea vietii centenarei Elena Șutoiu o puteti urmari intr-o noua editie a emisiunii Jurnal de Calatorie.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe