PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » 1700 DE PURCEI AU ARS ÎNTR-UN INCENDIU

1700 DE PURCEI AU ARS ÎNTR-UN INCENDIU

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

Un incendiu puternic a izbucnit la ieșire din Urlați spre Ceptura la o hala în care erau 1700 de purcei. Patru autospeciale de pompieri s-au deplasat la fața locului. Focul a cuprins întreaga clădire pe o suprafață de 500 de metri patrați. Din cauza incendiului violent, animalele nu au mai putut fi salvate. După 3 ore flăcările au fost stinse incendiul fiind provocat de un tablou electric supraîncălzit din cauza mai multor consumatori.
Angajații firmei au încercat într-o primă fază să stingă singuri focul, apoi un salariat a sunat la 112 din cauza flăcărilor care se extindeau rapid în ciuda intervenției unui echipaj de serviciu privat. Hala cu animale era situată lângă moara Oltina din localitate. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit însă nu au putut pătrunde în perimetrul cuprins de foc pentru a salva animalele.
În hală era o cantitate foarte mare de materiale combustibile, hala fiind ridicată pe o structură de lemn, cu multe paie, astfel că focul s-a propagat cu repeziciune. Angajații ISU Prahova au reușit localizarea focului care se manifesta cu mare violență, iar după 3 ore au lichidat incendiul. După finalizarea operațiunii de stingere a fost stabilita și cauza izbucnirii flăcărilor: prea mulți consumatori care au supraîncălzit tabloul electric. Pagubele sunt foarte mari în condițiile în care hala este distrusă, iar cele 1700 de animale au murit.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe