PRIMA PAGINĂ » Utile » GIURGIU » TELEORMAN ȘI GIURGIU, ÎN TOPUL RUȘINII

TELEORMAN ȘI GIURGIU, ÎN TOPUL RUȘINII

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Două județe din regiunea sud-muntenia se află în topul rușinii în urma publicării rezultatelor la evaluarea națională. Teleorman și Giurgiu sunt ultimele județe în clasamentul național în privința notelor obținute de elevi. Doar jumătate dintre candidații care au susținut examenul au reușit să obțină note peste 5 în cele două județe.

În privința mediilor generale de 10 obținute la evaluarea națională, Argeșul conduce în topul din regiunea de sud cu 16 medii, în Prahova 14 elevi au reușit performanța. În Ialomița doar 4 medii de 10 au fost înregistrate, iar în Giurgiu 3 elevi au luat 10 pe linie. În județele Dâmbovița, Teleorman și Călărași nu s-a înregistrat nicio medie generală de 10.

TOP MEDII DE 10 EVALUAREA NAȚIONALĂ

ARGEȘ- 16 MEDII

PRAHOVA-14 MEDII

IALOMIȚA-4 MEDII

GIURGIU-3 MEDII

DÂMBOVIȚA-0 MEDII

TELEORMAN-0 MEDII

CĂLĂRAȘI -0 MEDII

Și dacă de medii de 10 nu poate fi vorba, județele din regiunea sud-muntenia s-au clasat ultimele și în clasamentul național privind promovabilitatea. Teleorman și Giurgiu au ocupat ultimele locuri în topul național.

TOP PROMOVABILITATE EVALUAREA NAȚIONALĂ

PRAHOVA-86,7%

ARGEȘ -75,8%

IALOMIȚA-69,6%

ILFOV-68,8%

DÂMBOVIȚA-65,8%

CĂLĂRAȘI-63,1%

TELEORMAN – 56,8%

GIURGIU-56,6%

Când au văzut rezultatele, elevii s-au grăbit să facă și contestații. Rezultatele vor fi afișate pe 23 iunie.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe