PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 46 DE ANI DE ROMANŢĂ – VIDEO

46 DE ANI DE ROMANŢĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Cea de-a 46 editie a festivalului Crizantema de Aur a debutat vineri seara la Targoviste! Festivalul romantei a adus si in acest an pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor nume mari ale muzicii romanesti dar si tineri aflati la inceput de drum. Marea soprana Felicia Filip este si in acest an presedinta juriului si va fi insotita in juriu de nume importante precum: tenorul Florin Georgescu, artistii Matilda Pascal Cojocarița si Gheorghe Turda, dirijorul Voicu Enachescu si actorul Boris Petroff.

Emotii, parfum de romanta si voci exceptionale . Acestea au fost ingredientele primei seri a festivalului Crizantema de Aur, editia 2013. Festivalul Crizantema de Aur si-a intampinat  publicul din fosta Cetate de Scaun a Țării Românești cu momente artistice deosebite ale marilor artiști autohtoni, dar și internaționali, cât și cu interpretări de suflet ale concurenților veniți din toată țara și din Republica Moldova. Prezentatorii evenimentului au fost actorii Adrian Păduraru și Carmen Tănase. Reporterii MDITV au fost prezenti la eveniment si au obtinut in exclusivitate pareri si ganduri ale membrilor juriului inainte de inceperea concursului.

Devenit deja traditie pentru Targoviste, festivalul Crizantema de Aur creste de la an la an, asa cum si talentul interpretilor de romante din fiecare an este din ce in ce mai mare. Tocmai de aceea, membrii juriului le-au marturisit reporterilor MDITV faptul ca vor da dovada de multa exigenta pentru ca trofeul festivalului sa ajunga la cel mai bun concurent. Presedinta juriului Felicia Filip a pregatit si de aceasta data un premiu special pentru concurenti.

Prima seara a festivalului a fost una de exceptie si pentru spectatorii care s-au aratat incantati si surprinsi de talentul concurentilor si spectacolul oferit.

Festivalul va continua si in aceasta seara iar Gala Laureaților Crizantema de Aur 2013 va avea loc duminică, 20 octombrie și va încânta publicul cu un spectacol deosebit de canțonete, pus în scenă de Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”.

Echipa: Cătălina Sandu/ Ilona Rotaru /Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe