PRIMA PAGINĂ » SPORT » REVOLTA ȘOFERILOR – VIDEO

REVOLTA ȘOFERILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Oamenii lui Ghiorghi Zotic au agresat echipa MDI TV

 

 

Meciul FCM-ului cu Fortuna Câmpina s-a terminat cu scandal mare. Echipa s-a făcut încă o dată de râs: a pierdut cu 0-3 pe teren propriu, la Șotânga, iar șoferii patronului s-au dat în stambă, interzicând accesul presei la birourile conducerii și agresând, chiar, echipa MDI TV.

 

Ieșirea necontrolată a subalternului lui Zotic nu este singulară. A devenit un obicei ca după fiecare înfrângere a echipei angajații FCM-ului să se baricadeze în birourile cantonamentului, iar slujbașii să blocheze, pe un ton suburban, activitățile de presă. Aceste personaje nu înțeleg că gesturile lor necugetate lovesc și în imaginea clubului, și așa la pământ, dar și în finanțatorul Zotic, care susține echipa exclusiv din veniturile proprii. Apropo de finanțator, Zotic nu a putut fi contactat nici măcar telefonic după incidentele de vineri după-amiază. Asupra subiectului FCM vom reveni mai pe larg în ediția de luni a ARENEI MDI.

 

I.M

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=xjeZ7A9j3EM

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe