PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PARADA MASINILOR DE EPOCA – VIDEO

PARADA MASINILOR DE EPOCA – VIDEO

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Parada masinilor de epoca la Targoviste! Batranele doamne au defilat pe strazile municipiului, intorcand privirile tuturor trecatorilor. Oamenii nu au rezistat tentatiei de a se fotografia alaturi de aceste automobile deosebite. Si proprietarii lor au fost asaltati de curiosi. Ei recunosc ca pasiunea lor este costisitoare, insa spun ca aceste bijuterii merita toti banii.

Masinile de epoca au facut senzatie in Targoviste. Oamenii le-au privit si le-au fotografiat. Cativa norocosi au primit si o plimbare cu un astfel de autoturism.

Proprietarii, impatimiti ai masinilor de epoca, recunosc faptul ca pasiunea lor este costisitoare. Cu toate acestea, nu renunta sa investeasca in aceste autoturisme vechi. Suntem indragostiti de ele, spun oamenii.

Multi au primit oferte mai mult decat tentante, insa spun ca le-au refuzat. Nu vor sa renunte la masina lor de epoca, in care au investit bani si timp, dar care reprezinta cel mai mare motiv al lor de mandrie.

Parada masinilor de epoca a fost organizata de Retromobil Club Romania in mai multe orase din Romania. Targovistea a fost ultima locatie. Toate vehiculele istorice prezentate apartin unor damboviteni.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe