PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 70 DE ANI DE CULTURĂ PURĂ – VIDEO

70 DE ANI DE CULTURĂ PURĂ – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Acum 70 de ani una dintre cele mai perstigioase institutii de cultura din Dambovita si-a deschis pentru prima data portile. De 70 de ani, toate drumurile turistilor dornici sa afle cat mai multe despre fosta cetate de scaun trec pregul Complexului National Muzeal “Curtea Domnească“ din Targoviste. Intr-o continua diversificare acesta institutie ofera produse culturale si de divertisment pentru toate categoriile de public si promite sa faca acest lucru multi ani de acum incolo.
Invaluit parca in mister, incarcat de istorie si plin de farmec. Asa arata si dupa 70 de ani cel mai important loc de cultura din dambovita. Complexului Naţional Muzeal “Curtea Domnească“ din Târgovişte, locul unde istoria nu moare este pus in valoare prin cele 14 muzee si case memoriale, care dau sens Targovistei si de ce nu intregului judet.
Oameni de cultura, oameni care au sustinut si au ajutat la reconstituirea bucatilor de istorie de la Targoviste au venit in numar mare pentru a marca cei 70 de ani de existenta ale complexului muzeal.
Chiar daca au trecut multi ani de la inaugurare, Complexul National Muzeal “Curtea Domneasca“ Targoviste vine in continuare in intampinarea publicului cu oferte cultural-educative, proiecte si programe din ce in ce mai diversificate si mai apropiate de nevoile si dorintele vizitatorilor. Mai mult cei in grija carora se afla institutia isi apleaca atentia tot mai mult catre atragerea vizitatorilor deschizandu-le acestora gustul pentru istoria locurilor si pentru frumos prin furnizarea unor informatii inedite.

Ilona Rotaru
Eugen Bănescu

http://youtu.be/OwXBsiDURMs

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe