PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LACRIMI DE BUCURIE – VIDEO

LACRIMI DE BUCURIE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Cosmarul s-a terminat pentru parintii campionului de karate, disparut de doua zile de acasa, din Targoviste. Baiatul de numai 14 ani a fost gasit intr-un tren, in judetul Suceava. Tatal lui a plecat intr-un suflet sa il aduca acasa. Mama lui nu isi poate stapani lacrimile de bucurie. In ultimele doua zile, s-a gandit la ce este mai rau si s-a rugat in continuu sa ii apara fiul, in viata. Acum, spune ca relatia lor se va schimba. Vor fi mai apropiati si vor incerca sa afle ce a fost in sufletul lui Ciprian, de a decis sa fuga de acasa.
Asa il ruga cu lacrimi mama pe Ciprian sa vina acasa. De doua zile, parintii baiatului de 14 ani, au trecut printr-un infern. Copilul lor a plecat spre scoala si nu s-a mai intors. L-au cautat zi si noapte si ei si politia. Disperata, mama lui a batut toate strazile Targovistei, cu fotografia lui in brate, cu speranta ca l-a vazut cineva pe Ciprian si o poate ajuta. Femeia nu si-a putut explica niciun moment de ce baiatul a plecat de acasa. A luat cu el telefonul mobil si 500 de lire, banii familiei si si-a sters tot din calculator.
Politia l-a gasit intr-un tren, in judetul Suceava. Ciprian a fost gazduit la un centru de minori, pana cand parintele lui a venit sa il ia.
Acum mama camionului la karate nu se gandeste decat sa il stranga in brate. De cand a fost anuntata de oamenii legii ca baiatul a fost gasit teafar, este in culmea fericirii. Ciprian va trebui sa explice de ce a recurs la acest gest, insa femeia spune ca nu il va grabi. Va incerca sa fie foarte apropiata de el si cand el va dori, va spune ce are pe suflet.
Toti cei care il cunosc pe Ciprian s-au rugat sa fie gasit in viata: profesorii lui, colegii, dar si antrenorul sau de karate. Mama lui Ciprian le multumeste tuturor celor care au sustinut-o in aceste zile grele.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

http://youtu.be/ShrRrgUNjQc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe