PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA, DE JOI SPRE ZAGON – VIDEO

CHINDIA, DE JOI SPRE ZAGON – VIDEO

de admin
19 vizualizări

Liderul seriei a VI-a din Divizia C, Chindia Târgoviște, abordează cu seriozitate maximă jocul de campionat de la Zagon, cu echipa locală. Din cauza distanței relativ mari, aproape 200 de km până în localitatea covăsneană, conducerea Chindiei a decis ca deplasarea să se facă în pre-ziua jocului. Delegația roș-albaștrilor va porni spre Zagon joi dimineață, urmând ca seara să se facă popas la Sfântu Gheorghe. Meciul dintre Chindia și FC Zagon este programat vineri, de la ora 18.00. oamenii lui Călin Moldovan au pierdut runda trecută la Pitești, 0-2 cu SCM. Tehnicianul lui FC zagon spune că lupta pentru promovare s-a ascuțit după înfrângerea Chindiei cu Fortuna.
Chindia se va putea baza la Zagon și pe serviciile lui Răzvan Dobre. Mijlocașul a fost reprimit în lotul mare și s-a antrenat în ultimele zile sub comanda lui Silviu Dumitrescu. Dobre s-a aflat în litigiu cu clubul târgoviștean, având de primit aproximativ 5.000 de euro, salarii neîncasate pentru perioada august – decembrie 2013.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe