PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU NEVOIE DE NOI – VIDEO

AU NEVOIE DE NOI – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Crucea Rosie Romana lanseaza un apel umanitar de urgenta, in contextul inundatiilor din Balcani, cu scopul de a strange bani pentru ajutorarea persoanelor din tarile invecinate afectate de vremea extrema. Desi apa s-a retras in anumite regiuni, inundatiile continua sa provoace adevarate dezastre pe arii extinse in Serbia si Bosnia-Hertegovina.
Cele mai grave inundatii din acest secol continua sa provoace pagube incomensurabile in Balcani. Potrivit Consulului Serbiei la Bucuresti, tara trece prin cele mai grave inundatii inregistrate vreodata. Mii de persoane au fost evacuate si multi altii inca asteapta evacuarea. Aproximativ 300.000 de persoane din Serbia si 50.000 din Bosnia-Hertegovina nu au acces la electricitate sau la apa potabila si sunt nevoite sa traiasca in conditii improprii din cauza inundatiilor. In fata unui asemenea dezastru Romania nu are cum sa ramana indiferenta si incearca sa ofere ajutor.
Pana la acest moment, din depozitul central al Crucii Rosii Romane au fost directionate catre zonele afectate din Serbia si Bosnia-Hertegovina produse de prima necesitate: 500 saci de dormit, 200 paturi si 100 cizme.
04:15 incercam-04:46
Pentru a sprijini persoanele din tarile afectate de inundatii, puteti dona sume de bani prin SMS, online sau direct intr-un cont bancar deschis de Crucea Rosie Romana. Puteti trimite SMS la numarul 8829, din toate cele trei linii de telefonie mobila. Se pot face donatii online, pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane, www.crucearosie.ro, sau direct in contul „Inundatii Balcani” deschis de Crucea Rosie Romana: RO48BRDE410SV17672254100. Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru completarea necesarului de alimente, apa, paturi si produse de igiena.

Ilona Rotaru
Eduard Găiseanu

http://youtu.be/k_oad6gm2SI

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe