PRIMA PAGINĂ » DISPARUT FARA URMA

DISPARUT FARA URMA

de admin
4 vizualizări

A fost alerta in comuna damboviteana Glodeni dupa ce un baiat de 15 ani a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Tanarul ar fi plecat dupa o cerata cu tatal sau care l-a trimis cu vaca la pascut. Parintii au primit apoi mesaje de la baiat in care le-a scris sa nu-l mai caute si ca-si va lua viata. Oamenii din tot satul, insotiti de politisti, jandarmi si caini de urma au scotocit toate padurile din zona toata noaptea. Din fericire, tanarul a fost gasit nevatamat in aceasta dimineata.

Tanarul de 15 ani s-ar fi certat cu tatal sau pentru ca acesta l-a trimis cu vaca la pascut. La pranz a plecat spre padure si nimeni nu l-a mai vazut de atunci. La cateva ore, parintii si bunici au primit mesaje inspaiumantatoare de la baiatul lor. Ingroziti, acestia au cerut ajutorul politistilor pentru a-l cauta. Gestul tanarului i-a socat pe oameni din sat. Toti il stiau un baiat linistit.

Padurile din zona au fost scotocite toata noaptea, insa nici urma de Ciprian. A fost gasit doar batul pe care tanarul il luase ca sa mane animalele. La miezul noptii cautarile au fost intrerupte si au fost reluate in aceasta dimineata.Din fericire, tanarul a fost gasit nevatamat, ascuns in zona sondelor de langa izlazul communal. Politistii au stat de vorba cu el pentru a vedea care au fost motivele pentru care a decis sa plece de acasa. El va primi acum consiliere psihologica din partea unui specialist.

[embedplusvideo height=”515″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/nde8Rzy6Ito?fs=1″ vars=”ytid=nde8Rzy6Ito&width=650&height=515&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8568″ /]

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe