PRIMA PAGINĂ » Arges » SOFER CU PERMISUL ANULAT DE 39 DE ANI

SOFER CU PERMISUL ANULAT DE 39 DE ANI

de admin3
1 vizualizări

Surpriza de proportii pentru politistii argeseni. Au oprit in trafic un sofer care depasise viteza regulamentara. Cand i-au cerut permisul, au crezut ca nu vad bine. Omul avea carnetul suspendat de 39 de ani. Asta nu l-a impiedicat sa circule nestigherit de atunci. Ba chiar a lucrat ca sofer, inclusiv peste hotare.

Gheorghe Ungureanu e din comuna Mihaesti din Arges, are 63 de ani si in 1976 i s-a suspendat permisul pentru ca a condus baut.In fata intrebarilor, barbatul ridica din umeri. Parca nici lui nu-i vine sa creada ca au trecut 39 de ani de cand tot conduce ilegal. Dupa ce a ramas fara permis, nu a mai dat examen si de aproape 40 de ani conduce fara carnet si spune ca in tot acest timp a avut grija sa nu incalce regulile de circulatie pentru a nu atrage atentia oamenilor legii, constient fiind ca de fiecare data cand se urca la volan comite o infractiune. Asta pana acum, cand un echipaj de politie cu radar l-a depistat circuland cu 75 de kilometri la ora prin localitate. Prima abatere in 40 de ani de condus fara permis.

Gheorghe Ungureanu spune ca e un sofer bun din moment ce niciodata nu a facut accident si nu a avut vreo alta abatere si sustine ca asa a hotarat acum patru decenii sa circule prudent si sa nu isi mai ia din nou permis. Pentru ca a condus fara permis, barbatul risca acum inchisoare intre 6 luni si 3 ani sau o amenda penala.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe