PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI ÎN ARGEȘ! ÎN LOCUINȚĂ SE AFLA O FETIȚĂ DE 12 ANI, CARE S-A SALVAT SINGURĂ – VIDEO!

CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI ÎN ARGEȘ! ÎN LOCUINȚĂ SE AFLA O FETIȚĂ DE 12 ANI, CARE S-A SALVAT SINGURĂ – VIDEO!

de Andrei Oprescu
220 vizualizări

Incediu devastator în Ștefanesti, județul Arges!  Acoperișul casei a fost curpins de flăcări, cel mai probabil, din cauza coșului de fum defect. Incendiul a izbuncnit joi, după lăsarea întunericului. În casă era doar o fetiță de 12 ani , care a ieșit singură din locuință, când a observant ca acoperișul casei arde. Vecinii au fost cei care au sunat la 112, și , imeidat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. Flăcările s-au răspândit cu repeziciune la aproximativ 50 mp de acoperiș și la o anexă gospodărească de circa 10 mp. Salvatorii au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă întreaga construcție.

Când a ajuns acasă, mama fetiței a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum defect.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe