PRIMA PAGINĂ » CANCANURI » CA LA NOI, LA NIMENI! – VIDEO

CA LA NOI, LA NIMENI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Targovistenii care au trecut ieri prin fata Tribunalului Dambovita si-au facut cruce cu limba in gura. In sensul giratoriu din fata institutiei pasteau doi boi…sau mai bine sa le spunem taurasi. Cladirea impunatoarea le-a taiat animalelor pofta de pascut. Acestea au stat minute in sir cu priviurile tintite pe intrarea in Tribunal.

Va mai amintiti de vacile care invadasera Bucurestiul in vara lui 2005? Pornita la Zurich in 1998, Parada Vacilor s-a transformat in unul dintre cele mai mari evenimente de arta publica din lume, vacile facandu-si aparitia in peste 50 de orase. Dupa incheierea evenimentului vacile din fibra de sticla au fost vandute intr-o licitatie iar banii stransi au fost donati unei organizatii caritabile. Unele dintre vacile cumparate la licitatie se mai pot vedea inca prin oras, cum e cea din imagine care se gaseste pe Dorobanti langa Charles de Gaulle.  Targovistenii se pot mandri acum cu vaci reale care pasc prin oras nestingherite. Un targovistean a fotografiat animalele care pasteau in fata Tribunalului Dambovita. Lasand ridicolul in urma, targovistenii se pot mandrii cu propria parade de vaci, fie ele si reale, fara sa cheltuiasca un leu din banii publici.

Echipa: Mihai Eremia

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe