PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BANI ARUNCAŢI PE STRATEGII

BANI ARUNCAŢI PE STRATEGII

de Mditv
3 vizualizări

S-a elaborat o nouă strategie de dezvoltare urbană a municipiului Târgovişte fără ca aceasta să fie de vreun real folos. Mai exact documentul care ar trebui să ajute la atragerea de fonduri europene este plin de erori şi nu a fost conceput pentru nevoile pe care muncipiul Târgovişte le are. Încă o dată banii contrbuabililor au fost aruncaţi pe fereastră pe un proiect care a fost copiat şi nu este adaptat oraşului Târgovişte.

Proiectul privind Stategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Târgovişte ar trebui să atragă fonduri europene însă numai în situaţia în care ar fi corect conceput. Consilierii locali ai municipiului Târgovişte care au analizat proiectul au găsit grave erori, semn că acesta a fost copiat după modelul altor oraşe şi a suferit mici modificări pe ici pe colo. Pe surse am aflat că primăria Târgovişte a plătit suma de 30 000 de lei pentru un proiect inutil, făcut de mântuială.

Deşi discuţiile în contradictoriu au continuat între consilierii municipali , proiectul a fost aprobat în unanimitate.

Proiectul dezastru care nu corespunde nevoilor de dezvoltare ale municipiului Târgovişte a fost aprobat iar banii contribuabililor au fost aruncaţi pe fereastră. Atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea municipiului Târgovişte pare imposibil de realizat din moment ce proiectele pentru obţinerea fondurilor sunt greşite din start.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe