PRIMA PAGINĂ » Arges » NOROC CHIOR PENTRU MUNCITOR DIN CURTEA DE ARGEȘ

NOROC CHIOR PENTRU MUNCITOR DIN CURTEA DE ARGEȘ

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Un grav accident de muncă a avut loc în această după-amiază la Curtea de Argeș. Un bărbat de 52 de ani care lucra la o căsuță pentru Târgul de Crăciun a căzut de pe o scara și s-a lovit cu capul de un suport pentru brad. El a fost preluat de o ambulanță și transportat la spitalul din localitate. Grav este faptul că niciunul dintre muncitorii care lucrau la înălțime nu avea cască sau alt echipament de protecție. Poliția a deschis o anchetă, iar la fața locului au sosit și inspectorii de ITM Argeș, incidentul fiind un accident de muncă. Reprezentanții Primăriei au refuzat să comenteze situația.

În aceste zile, pe un platou din centrul orașului se lucrează la amenajarea Târgului de Crăciun, iar lucrările sunt efectuate de angajații unui serviciu aflat în subordinea Primăriei Curtea de Argeș. Astăzi, mai mulți bărbați munceau la amenajarea unei căbănuțe care va adăposti scena Nașterii Mântuitorului, iar la un moment dat unul dintre muncitori a alunecat de pe acoperiș și a lovit scara pe care se află un coleg care a căzut și s-a lovit cu capul de suportul din fier al unui brad.

Colegii victimei au sunat la Serviciul Unic de Urgență 112, iar o ambulanță a preluat bărbatul în stare gravă, cu un traumatism cranio-cerebral acut în zona occipital. Primele concluzii ale anchetei indică faptul că muncitorii primăriei nu purtau echipament de protecție, iar cazul a fost preluat de polițiști și inspectorii ITM Argeș. Reprezentanții Primăriei au refuzat să comenteze accidentul de muncă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe