PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUTE DE CONTESTAŢII…FĂRĂ SPERANŢĂ

SUTE DE CONTESTAŢII…FĂRĂ SPERANŢĂ

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Avalansa de contestatii. Sute de candidati damboviteni au fost nemultumiti de notele obtinute la probele scrise din cea de-a doua sesiune a bacalaureatului. Din cei peste 1200 de absolventi testati in sesiunea de toamna, un sfert au depus luni contestatie la centrele de examinare din judet. Cu toate acestea, inspectorul general adjunct Ovidiu Băsceanu nu se aşteaptă la mari schimbari intrucat multe dintre lucrari erau de nota 2 si 3.

In speranta ca vor avea o sansa de a schimba notele primite, elevii damboviteni au luat cu asalt centrele de examinare pentru a depune contestatie . Acestia au vut la dispozitie patru ore. Cele mai multe contestații au fost depuse la disciplina limba si literatura romana, urmata de matematica, istorie si geografie, la aceasta din urma 25 de elevi dorind să li se modifice nota.

Chiar daca foarte multi candidati s-au inghesuit pentru a depune contestatie, reprezentantii Inspectoratului Scolar Dambovita nu se asteapta la mari modificari dupa reevaluarea examenelor, aceasta si pentru ca majoritatea lucrarilor pentru care s-au depus contestatii erau notate cu 2 si 3.

Numarul de contestatii depuse in Dambovita reprezinta aproximativ 25%  din numarul total de elevi inscrisi la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat in judet. Cei care inca mai spera sa obtina nota de trecere in urma contestatiilor depuse mai au de asteptat pana pe 5 septembrie.

ECHIPA: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe