PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » MUSTANG FEST LA SINAIA

MUSTANG FEST LA SINAIA

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Timp de două zile stațiunea montană Sinaia este, din nou, gazda unei manifestări în care vedete vor fi …caii putere. Concret, după Concursul de eleganță al mașinilor istorice, aici va avea loc o manifestare din acelaşi domeniu, este vorba despre prima ediție ”Mustang Fest”.

Peste 50 de Mustanguri au stârnit curiozitatea, de la cele mai vechi până la cele mai noi, mașinile expuse cucerind rapid atenția publicului spectator prin motoarele puternice de sute de cai putere, cu mii de centimetri cubi și linia elegantă a caroseriilor.

Întreținerea acestor mașini este extrem de costisitoare, o spun pasionații de cai putere și de viteză, dar tot ei susţin că niciun efort financiar nu este mare pentru o pasiune atât de frumoasă.

Bijuteriile pe patru roți vor putea fi admirate  în curtea Casino Sinaia, precum și în parcarea de la Telegondolă.

Evenimentul internaţional s-a desfăşurat în parteneriat cu Primăria Sinaia.

Iubitorii evenimentelor automobilistice vor mai avea parte de o surpriză în perioada următoare. Este vorba de Campionatul Național de Viteză în Coastă – Trofeul Sinaia, care se va desfășura la sfârșitul lunii iulie, iar orasul este pregatit pentru orice manifestare cu cai putere.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe