PRIMA PAGINĂ » Arges » O TÂNĂRĂ DIN ARGEȘ A ÎNCERCAT SĂ-ȘI IA VIAȚA. MAMA FETEI PLECASE ÎN STRĂINĂTATE, IAR DE ANUL TRECUT A ABANDONAT ȘCOALA

O TÂNĂRĂ DIN ARGEȘ A ÎNCERCAT SĂ-ȘI IA VIAȚA. MAMA FETEI PLECASE ÎN STRĂINĂTATE, IAR DE ANUL TRECUT A ABANDONAT ȘCOALA

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

O tânără de 18 ani din municipiul Curtea de Argeș a încercat să-și ia viața duminică după-amiaza. Fata a profitat că era singură în apartament și a vrut să se spânzure. Din fericire ea a fost găsită la timp de către persoana cu care locuia în apartament și care a alertat un vecin. Cei doi resuscitat-o pe tânără până a sosit ambulanța. Fata, care prezenta semne vitale, a fost transportată la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.

Alarma la Serviciul Unic de Urgență 112 a fost dată de persoană care a găsit-o în locuința situată pe bulevardul Basarabilor, din Curtea de Argeș. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic și unul de poliție. Fata a fost salvată și internată în Spitalul Municipal Curtea de Argeș pentru tratament și investigații medicale. Potrivit medicilor starea ei este stabilă.

Primele date indică faptul că tânăra a abandonat școala anul trecut când era în clasa a-X-a, iar mama sa a plecat ieri la muncă în Anglia. Polițiștii încearcă acum să afle motivele care au determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest extrem, nefiind excluse problemele școlare și familiale, dar nici un eșec în dragoste.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe