PRIMA PAGINĂ » Stiri » FURTUNI ÎN APROAPE TOATĂ ŢARA

FURTUNI ÎN APROAPE TOATĂ ŢARA

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Instabilitate atmosferică accentuată, averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi căderi de grindină. De aceste fenomene avem parte tot week-end-ul. Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ploi până luni seară, în aproape toată ţară.
După ce ne-am bucurat, din nou, de temperaturi de peste 30 de grade Celsius, vremea schimbă iar foaia. Ploile se întorc în aproape toată ţaraşi într-un timp foarte scurt cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp. În zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25…30 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.
Atenţionarea Cod Galben, emisă de meteorologi este valabilă în intervalul 07 iulie, ora 12 – 09 iulie, ora 21 şi nu este exclusă posibilitatea prelungirii.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe