PRIMA PAGINĂ » Arges » ACCIDENT CUMPLIT ÎN ARGEȘ

ACCIDENT CUMPLIT ÎN ARGEȘ

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Accident cumplit vineri dimineața în Argeș. Un autoturism s-a ciocnit violent cu un tir. În urma impactului două persoane, șoferul mașinii și pasagera, au rămas încarcerate. Pompierii au intervenit de urgență pentru scoaterea victimelor dintre fiarele mașinii și ambulanțele SMURD i-au transportat la spital. Șoferul era inconștient în stare grava, iar pasagera a fost scoasa conștientă, dar rănită. Polițiștii fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Accidentul s-a produs în zona Valea Ursului din Bascov, județul Argeș. Din primele date, șoferul autoturismului nu s-ar fi asigurat la un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu TIR-ul. Impactul a fost puternic, iar ambii ocupanți ai mașinii au rămas încarcerați.

Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a-i scoate pe cei doi dintre fiarele mașinii. Pasagera era conștientă și a fost asistată de medicii SMURD pe timpul intervenției.

Șoferul a fost scos inconștient din mașină. În urma impactului a suferit răni grave.

Victimele au fost preluate și transportate la spital. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe