PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN TÂNĂR DIN OCNIȚA A FOST ÎNJUNGHIAT ȘI ABANDONAT ÎN STRADĂ. AGRESORII AR FI AVUT UN CONFLICT CU ACESTA.

UN TÂNĂR DIN OCNIȚA A FOST ÎNJUNGHIAT ȘI ABANDONAT ÎN STRADĂ. AGRESORII AR FI AVUT UN CONFLICT CU ACESTA.

de Andrei Oprescu
77 vizualizări

Un tânăr de 20 de ani din Ocnița a fost găsit căzut în stradă la primele ore ale dimineții, în stare de inconștiență cu mai multe urme de înjunghiere, în zona spatelui. O ambulanță l-a preluat și l-a transportat la spital.
Se pare că aceasta a fost protagonistul unui scandal.

Politiștii au deschis o anchetă în acest caz. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat principalii bănuiți de comiterea agresiunii, doi tineri de 17 și 20 de ani, din Ocnița. Din declarațiile bănuiților a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre aceștia i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, după care au abandonat-o, plecând la domiciliu.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe