PRIMA PAGINĂ » Arges » A INTRAT CU MAȘINA ÎN PARAPET PE A1

A INTRAT CU MAȘINA ÎN PARAPET PE A1

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Ieșirea de pe A1 spre DN 7 în Bascov a devenit capcana șoferilor. În curba morții, așa cum au numit-o oamenii se petrec frecvent accidente cumplite. Marți un șofer a intrat cu viteză, a pierdut controlul volanului, a trecut peste scuar și a izbit un parapet din beton. în urma impactului, pasagera din mașină a suferit răni și a fost transportată la spital.
Accidentul s-a petrecut chiar la ieșirea de pe A1 în localitatea Bascov. Din primele date se pare că șoferul ar fi avut viteză în curbă. În momentul în care a pierdut controlul mașinii a tras de volan puternic, a sărit peste un scuar și s-a izbit de parapet. În urma impactului pasagera din mașină, soția bărbatului a suferit răni grave. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de terapie intensivă mobilă care a preluat-o pe femeie.
Zona a fost numită de șoferi curba morții din cauza accidentelor care se produc frecvent în acel loc. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe