PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Timpul trece, leafa merge, ei… – VIDEO

Timpul trece, leafa merge, ei… – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Ce te faci cand ai doua locuri de munca si este necesara prezenta simultana in ambele locuri? In mod normal renunti la unul dintre ele, pentru ca, in mod cert, nu poti sa iti indeplinesti atributiile. In mod normal, pentru ca atunci cand te trezesti in anumite pozitii, doar ca urmare a unor decizii, sa spunem de ordin politic, cel mai adesea se merge pe principiul “las-o ma, ca merge asa”. Mai ales in Romania. Mai greu este atunci cand cel a carui influenta te-a facut responsabil, pentru mai multe activitati remunerate de la stat, se razgandeste. Se mai intampla si asa, iar exemplul pe care vi-l oferim astazi poarta numele: Andrei Albu.

In mod normal, Andrei Albu, unul dintre tinerii politicieni damboviteni, ar fi trebuit sa indeplineasca doar functia de consilier local la CLM Targoviste, in conformitate cu rezultatele alegerilor  locale din 2012. Numai ca, in urma cu doar cateva luni, Andrei Albu, a mai dobandit o calitate oficiala, remunerata tot de catre stat, aceea de sef al Serviciului Judetean de Turism, Tineret si Sport Dambovita. Vorba aceea, acolo unde sunt competente exista si recunoastere….

 

Echipa: Horia Marin/ Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe