PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MDI TV OFERĂ PREMII DE EXCEPȚIE – VIDEO

MDI TV OFERĂ PREMII DE EXCEPȚIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Au urmarit emisiunea ” Politica strazii ”, la MDI TV, au completat taloane gratuite si au castigat premii de exceptie. Dambovitenii care au fost fideli postului nostru de televiziune au fost rasplatiti. Oamenii sunt acum fericiti si foarte incantati ca in judetul Dambovita exista un trust media care le ofera mereu informatii proaspete si autentice. Campania ” Politica strazii ” a reprezentat pentru acestia si o sansa de a intra in posesia unor produse electronice si electrocasnice, sa plece in excursii romantice sau sa castige vouchere de cumparaturi.

 

Sorin Vlad din comuna Voinesti este primul concurent care a venit la sediul MDI TV din Targoviste pentru a-si ridica premiul. Barbatul a urmarit emisiunea ” Politica strazii ”, iar la Voinesti a asistat in public in locul unde a fost amplasat studioul mobil al moderatorilor Sorin Diaconescu si Sebastian Dragan si a completat un singur talon, tichet care a fost norocos.

 

O femeie din Targoviste s-a bucurat foarte mult cand si-a auzit numele printre castigatori. Eugenia Tacu a castigat un aragaz si marturiseste ca produsul ii va fi foarte necesar.

 

Litescu Monica din comuna Voinesti a intrat in posesia unui fier de calcat. Desi a mai participat si alta data la diferite concursuri, niciodata nu a obtinut vreun premiu.

 

Radu Marieta din Moreni se considera norocoasa dupa ce a castigat o masina de tocat electrica. Nu se astepta sa completeze un talon norocos.

 

Asa cum era de asteptat, oamenii au ramas incantati de formatul emisiunii ” Politica strazii ” si ar dori ca in primavara sa aiba oportunitatea sa isi spuna in direct problemele sociale.

 

 

Valentin Popescu / Eduard Găiseanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe