PRIMA PAGINĂ » SPORT » A CINCEA VICTORIE – VIDEO

A CINCEA VICTORIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Chindia Târgoviște – Conpet Ploiești 3-1 (0-0)

 

 

Chindia a trecut cu bine și de meciul cu Conpet Ploiești. Echipa pregătită de Silviu Dumitrescu și Sică Bârdeș s-a impus sâmbătă după-amiază cu 3-1 pe stadionul Eugen Popescu și rămâne pe podiumul seriei, la un punct de liderul Zagon, cu care se va întâlni în meci direct în acest week-end. După o primă repriză albă, dar dominată sensibil de Chindia, Cherchez a deschis scorul în minutul 52, din centrarea lui Văduva. (lași muzică, bucurie jucători, 5-7sec). Anton a majorat avantajul gazdelor cinci minute mai târziu, cu un șut pe jos, fix în locul în care trimisese Cherchez mai devreme. Contrar cursului jocului, prahovenii au punctat pe tabelă după primul corner la poarta lui Popescu. Vătavu a comis henț în careu, iar Gafița a marcat. Fundașul Chindiei și-a răscumpărat greșeala după nici 200 de secunde: a înscris cu capul din centrarea lui Pătru și a închis tabela pentru o victorie așteptată la Târgoviște.

 

Silviu Dumitrescu și-a lăudat jucătorii după a cincea victorie consecutivă în meciurile oficiale ale sezonului. Tehnicianul cu care Chindia vrea să revină în vară în Liga a II-a spune că echipa sa este favorită certă în lupta pentru promovare.

 

Chindia a salvat onoarea fotbalului dâmbovițean în runda a opta a Diviziei C. Celelalte reprezentante ale județului s-au făcut de râs: Titu a luat bătaie acasă de la Câmpina, 0-1 iar FCM a pierdut la Păpăuți, 1-2.

 

Etapa a VIII-a, Liga a III-a

 

Vineri 11 octombrie

 

Fortuna Poiana Câmpina – SCM Argeş Piteşti             0-1

ACS Civitas Făgăraş – FC Zagon    0-1

Atletic Bradu – FCM Avântul Reghin            1-0

ACS Urban Titu – FCM Câmpina   0-1

Sâmbătă 12 Octombrie

Chindia Târgovişte – Conpet Ploieşti              3-1

FC Păpăuţi – FCM Târgovişte          2-1

 

 

Clasament

 

1.            FC Zagon                             20p

2.            SCM Argeş Piteşti               19p

3.            Chindia Târgovişte             19p

…………………………………………..

10.          Conpet Ploieşti    7p

11.          FCM Târgovişte                 4p

12.          CSM Făgăraş                       2p

 

 

I.M.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe