PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARESTARE PE RITMURI DE MANELE – VIDEO

ARESTARE PE RITMURI DE MANELE – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Politistii britanicii au făcut o arestare cum n-a vazut tot regatul. Nu ca-n filme, ci ca in Romania: pe ritm de manele. Un tanar din Romania , plecat la munca in Marea Britanie, a facut show in timp ce politistii britanici iîi puneau catusele la maini. Amicii tanarului s-au distrat de minune si au inregistrat totul cu un telefon mobil.

E tanar, roman si …nelinistit. Au incercat sa-l linisteasca putin politistii londonezi aplicandu-i o pereche de catuse la maini. N-au reusit! Din cotra. Tanarul cu chef de distractie la maximum a inceput sa danseze din buric pe ritmuri de manele, asta spre deliciul amicilor ai si al trecatorilor.

Showul a durat mai mult de 5 minute, timp in care politistii au incercat sa-i potoleasca pe concetatenii nostri care se distrau pe ritmuri de manele. Circul stradal a fost intrerupt in momentul in care incatusatul a fost dus la sectie.

 

Echipa:  Mihai Eremia

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe