PRIMA PAGINĂ » PACT PARLAMENTAR FĂRĂ… IMPACT

PACT PARLAMENTAR FĂRĂ… IMPACT

de admin
6 vizualizări

La finele lunii martie, parlamentarii Uniunii Social Liberale din Dambovita ne anuntau plini de mandrie patriotica semnarea unui important document prin care se angajau sa aduca bunastarea in judet. Este vorba de ,,Pactul parlamentar pentru Dambovita’’, semnat de toti cei 10 deputati si senatori ai USL. La vremea respectiva s-a spus ca sunt asteptati sa semneze documentul, invitati chiar, inclusiv parlamentarii opozitiei. Asta se intampla in urma cu aproape doua luni, iar de atunci… nimic. Nici parlamentarii opozitiei nu si-au asternut semnaturile pe document, nici dambovitenii nu au simit ca alesii au facut ceva notabil pentru ei.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/oQg86LRxNuw?fs=1″ vars=”ytid=oQg86LRxNuw&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5910″ /]

Parlamentarii damboviteni ai puterii se angajau, pe 22 martie, sa duca la indeplinire promisiunile din campania electorala si sa lupte pentru salvarea si reconstruirea judetului Damobovita. Cu mana pe inima jurau, ai nostri parlamentari, Ca vor face presiune pe Guvern pentru binele judetului si al dambovitenilor. Pentru a oferi si mai multa greutate spuselor lor, au semnat chiar un document pe care l-au intitulat pompos ,,Pactul parlamentar pentru Dambovita.’’ Au lasat chiar impresia ca vor sa ingroape securea razboiului si ca vor colabora pentru binele judetului inclusiv cu parlamentarii Partidului Democrat Liberal.

Dupa doua saptamani de la consumarea acestui episod aflam ca nici vorba ca opozitia damboviteana sa fi semnat respectivul document.

Ei bine, nici in prezent documentul nu a fost semnat de parlamentarii PDL chiar daca pe la colturi se spune ca opozitia ar fi batut palma cu puterea. Potrivit unor surse, atat din tabara democrat-liberala, cat si din cea a Uniunii Social Liberale, am aflat ca minunea politica, respectiv semnarea pactului pentru Dambovita, se va infaptui cand o face plopul pere si rachita micsunele. Se vede treaba ca interesele judetului conteaza prea putin, spre deloc, parlamentarilor de Dambovita. Pe acestia nu-i intereseaza nici macar ca de pe 15 mai gara din Targoviste va fi capat de linie pentru trenurile care vin din Capitala. Din cauza orgoliilor nemasurate ale politicienilor, Dambovita va ramane, in scurta vreme, doar o amintire.

Iulian Bănăşanu

Mădălin Anca/ Eduard Leasă

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe