PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A ALES SĂ PLECE LA CERURI

A ALES SĂ PLECE LA CERURI

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

Durere fără margini în localitatea dâmbovițeană Gura Șuții. Corina Cristea, o educatoare în vârstă de 34 de ani, mama a două fetițe a ales să plece la ceruri. Femeia și-a încheiat socotelile cu viața într-o manieră tragică. Comunitatea, dar și colegii de catedră sunt socați de gestul ei și nu își pot explica ce a determinat-o să-și ia viața. Corina a fost un exemplu pentru zeci de copii pe care îi îndruma la grădinița din comună și pe care îi iubea la fel de mult ca și pe fetițele ei, care acum au rămas doar cu tatăl.
Zâmbetele tuturor copiilor, părinților și colegilor de catedră ai Corinei au pierit. În comunitate e doliu și o durere de nedescris. Gestul tinerei i-a șocat pe mulți pentru că aceasta nu a dat niciun semn că ar fi pățit ceva și toți au doar cuvinte de laudă despre ea.
Colegii de catedră ai Corinei sunt îndurerați și abia își mai pot stăpâni lacrimile. Tânăra preda de câțiva ani și era înscrisă la două mastere. În august urma să susțină examenul de grad didactic. Totul s-a sfârșit subit. Soțul a fost cel care a găsit-o fără viață.
Prietenii i-au lăsat zeci de mesaje pe pagina de socializare.
„Rămas bun OM frumos și bun, drum lin către îngeri…nu te vom uita niciodată!!!”
„Ne-ai lasat fara zambetul tau drag..”
„Ai fost o persoană minunată, totdeauna cu zâmbetul pe buze și plină de viață”.
Tânăra mamă nu a lăsat niciun bilet de adio şi nicio explicaţie. Familia și colegii se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe