PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INCENDIU LA DOMNEȘTI

INCENDIU LA DOMNEȘTI

de Andrei Oprescu
103 vizualizări

De 4 autospeciale cu apă și spumă și o autoscară a fost nevoie pentru a stinge un incendiu izbucnit la o clădire din centrul comunei argeșene Domnești. Acolo funcționează un supermarket, o farmacie și o discotecă, iar localnicii au intrat în panică atunci când au văzut ca din acoperiș iese fum. Au sunat imediat la 112, iar la fața locului au fost trimise 4 mașini de intervenție. Pompierii au reușit să stingă incendiul după două ore.
Acoperisul magazinului din Domnesti a fost cuprins de flacari, cauza probabila fiind aceea ca langa cladire se afla un butoi in care se ardeau cartoanele de care angajatii nu mai aveau nevoie. Pompierii spun ca este posibil ca o scanteie sa fi sarit din acel butoi si sa fi aprins acoperisul. Totusi, marele noroc a fost acela ca in localitate exista o subunitate de pompieri voluntari care au sosit la fata locului in cateva minute.
Cladirea construita de mai bine de 40 de ani are turnata o placa de ciment imediat sub acoperis, astfel ca flacarile si apa nu au afectat spatiile comerciale. Totusi,acoperisul a fost distrus pe o suprafata mare iar autoritatile prezente la fata locului vor stabili cu exactitate de la ce a izbucnit incendiul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe