PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A FOST GASIT INECAT

A FOST GASIT INECAT

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Dupa aproape patru zile de cautari, barbatul de 71 de ani din localitatea Crangurile, care care s-a inecat in raul Arges a fost gasit. Nu prezenta urme de violenta, iar trupul neinsufletit a fost dus de ape in apropierea Podului de la Ionesti, locul in care a fost si descoperit de echipele de cercetare.

Sambata dupa amiaza batranul in varsta de 71 de ani a plecat de la biserica, dupa cum spun martorii, cu gandul sa faca o baie in Raul Arges. Pana la lasarea serii nu s-a intors acasa si nici pe timpul noptii. Spre ziua, familia ingrijorata a pornit in cautarea lui. I-au fost gasite lucurile personale si bicicleta pe malul apei in localitatea Patroaia. Atunci au simtit ca ceva rau s-a produs si au alertat autoriratile. Politia si pompierii s-au deplasat la fata locului si au inceput cautarile, existand suspiciunea ca s-ar fi inecat. A fost cautat neincetat, iar in cursul zilei de miercuri trupul neinsufletit a fost gasit in apropierea Podului de la Ionesti. Nu prezenta urme de violenta, spun politistii. Insa, cauza decesului va fi stabilita de abia dupa finalizarea necropsiei.

Corina Slămnoiu

Răducu Rădoi

http://youtu.be/0KRiaMn3s_8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe