PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREMEA RAMANE INSTABILA

VREMEA RAMANE INSTABILA

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Locuitorii din nordul judetului Dambovita vor sta din nou cu frica in san zilele acestea. De parca pagubele produse de viitura si vijelia, insotita de grindina, nu ar fi fost de ajuns, Administratia de Meteologie a emis din nou o informare de vreme rea.In urmatoarele 24 de ore instabilitatea atmosferica se mentine. In zona de deal si munte sunt asteptate ploi inseamnate cantitativ, insotite de tunete, fulgere si vat puternic.

In seara zilei de marti s-a rupt cerul in zona de nord a judetului Dambovita. Hectare de pomi fructiferi au fost distruse de grindina la Barbuletu, raurile au iesit din matca la Rau Alb si acoperisuri au fost smulse de vant, drumuri, poduri si camine culturale au fost afectate in localitatile Valeni, Moroieni si Runcu. Iar spaima locuitorilor nu a trecut. Cel putin alte 24 de ore oamenii vor sta cu ochii pe cer si se vor ruga sa nu fie mai rau. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alta informare de vreme rea valabila din seara zilei de 26 iunie si pana joi seara. Nu dispare pericolul de grindina. Sunt prognozate ploi si vijelii.

Temperaturile se vor mentine scazute toata saptamana si nu dispar conditiile de ploaie. De saptamana viitoare este posibil ca vremea sa intre intr-un proces de stabilizare.

Echipa: Corina Slămnoiu

Răducu Rădoi

http://youtu.be/ogZBfTzdN3M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe