PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A INCEPUT “VANATOAREA” DE CAPUSE

A INCEPUT “VANATOAREA” DE CAPUSE

de admin
23 vizualizări

În Târgovişte, autoritatile au demarat aseara „vânătoarea” de căpuşe. Direcţia de Salubritate din cadrul primăriei a împrăştiat, noaptea trecută, substanţe pentru combaterea  insectelor atât de periculoase. În Dâmboviţa, în ultimele zile calde de primvară, au ajuns la UPU 15 persoane muşcate de aceste vietăţi, însă niciun pacient nu a fost în stare gravă şi nimeni nu a rămas internat.
Angajaţii de la Salubritate au început în toiul nopţii lupta împotriva căpuşelor. Până acum nu s-au înregistrat probleme, însă, autorităţile vor să ţină aceste insecte în frâu.

http://www.youtube.com/watch?v=AW8cO_XBllE

Cei care aveau de gând să se relaxeze sub clar de lună în parcul Chindiei au foat întorşi din drum pentru a-i lăsa pe muncitori să îşi facă treaba. Soluţiile împrăştiate sunt daunatoare pentru mia multe insecte care au început să îşi facă simţită prezenţa in parcuri.

Specialiştii ne spun că atunci când plecăm la iarbă verde trebuie să avem la noi un spray special împotriva insectelor, care se va aplica ori pe piele, ori pe haine iar în gospodărie trebuie tunsă şi greblată iarba pentur a impiedica aparitia insectelor periculoase.

Mihai EREMIA
Loredan BOUROSU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe