PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » A LOVIT ȘI A FUGIT. UN ȘOFER A PROVOCAT UN ACCIDENT CUMPLIT. PATRU TINERI SUNT ÎN STARE GRAVĂ

A LOVIT ȘI A FUGIT. UN ȘOFER A PROVOCAT UN ACCIDENT CUMPLIT. PATRU TINERI SUNT ÎN STARE GRAVĂ

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

 

Grav accident rutier petrecut noaptea trecută în judetul Argeș. Un bărbat care conducea o mașină cu volan pe dreapta a intrat în plin într-un autoturism parcat în care se aflau patru tineri. După ce i-a aruncat zeci de metri, a coborât din mașină și a rupt-o la sănătoasa. Și acum este căutat de poliție. Toți ocupanții mașinii lovite sunt răniți; unul dintre ei este în comă.
Accidentul a avut loc în localitatea Bascov pe drumul național care leagă Piteștiul de Curtea de Argeș. Patru tineri stăteau cu mașina lângă un magazin alimentar când au fost loviți violent din spate de un autoturism care mergea cu viteză și care i-a proiectat zeci de metri. În urma impactului toți cei patru au fost răniți. Mai multe echipaje de la pompieri, descarcerare, ambulanță, SMURD și poliție au ajuns la fața locului.
Unul dintre pasagerii aflați în mașina lovită nu mai prezenta semne vitale. A fost solicitat un echipaj de terapie intensivă mobilă care, după zeci de minute de resuscitare, a reușit să-l readucă la viață pe tânărul de 22 de ani și a plecat cu el la spital.
În autoturism cu șoferul vinovat se afla un bărbat care acuza dureri, însă a refuzat să meargă la spital. Era băut, spune că nu știe ce s-a petrecut și că nici nu îl cunoaște pe cel în mașina căruia era întrucât îl luase la ocazie. Imediat după accident, șoferul vinovat a fugit.
Polițiștii au găsit în mașina șoferului vinovat o sticlă de bere aproape goală, dar și indicii care să îi ducă la proprietarul mașinii, inclusiv telefonul mobil al acestuia. Se presupune că acesta ar locui într-o localitate vecină, într-un sat de romi. Când va fi prins va fi acuzat cel puțin de vătămare corporală din culpă și fuga de la locul accidentului. În afara bărbatului aflat în comă, la urgență au ajuns în stare gravă și ceilalți trei tineri aflați în masina oprită; toți au puțin peste 20 de ani. Din cauza accidentului traficul între Pitești și Curtea de Argeș a fost dirijat pe pe o ruta ocolitoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe