PRIMA PAGINĂ » A TERORIZAT TAXIMETRISTII

A TERORIZAT TAXIMETRISTII

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Politisii din Targoviste au retinut un tanar care ii bagase in sperieti pe taximetristii targovisteni. Intr-o saptamana a furat 21 de statii de emisie-receptie din masinile taximetristilor. Tanarul, de fel din Bucuresti, actiona numai noaptea. Pandea taxiurile parcate , le spargea geamul lateral si apoi , intr-o fractiune de secunda, fura aparatele de comunicatii. Imaginile surprinse de o camera de supraveghere l-au dat insa de gol.

 

Tanarul are 24 de ani, este din Bucuresti, insa de cateva luni locuia fara forme legale in Targoviste. Nu avea ocupatie si de o saptamana incepuse sa fure statiile de emisie-receptie ale taximetristilor. In doar cateva zile  a reusit sa sustraga 21 de astfel de aparate. Politistii l-au pandit zile in sir si au pus mana pe el dupa ce o spargere a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unui magazin din Targoviste.

Politistii au stabilit ca tanarul vindea aparatele de comunicatii la firme de taximetrie din Capitala. El este acuzat de furt calificat si risca sa petreaca in spatele camerelor pana la 15 ani.

 

Echipa: MIhai Eremia, Edi Gaiseanu

http://youtu.be/om5ceGh8RJg

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe