PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A UCIS PENTRU UN TELEFON MOBIL – VIDEO

A UCIS PENTRU UN TELEFON MOBIL – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Penrtu un telefon mobil si cateva bijuterii, o femeie de 69 de ani din Prahova a platit cu viata. Calau i-a fost un vecin de 28 de ani care a ucis-o cu 17 lovituri de cutit. Tanarul si-a recunoscut crima si le-a marturisit anchetatorilor ca femeia l-a prins cotroboind prin casa si , de frica sa nu il spuna politistilor, a ucis-o! Acum risca pana la 25 de ani de inchisoare.
Barbatul le-a povestit anchetatorilor ca, in timp ce cotrobaia dupa lucrurile de valoare, a fost suprins de proprietara. De teama sa nu fie reclamat, tanarul a omorat-o pe femeie .A plecat cu un telefon mobil luat din locuinta. Iar dupa ce a fost descoperit cadavrul, un caine politst i-a condus pe anchetatori la un alt vecin, impreuna cu care suspectul fusese la furat si cu o seara inainte. Suspectul de crimă a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor și tâlhărie pentru care riscă până la 25 ani grei in spatele gratiilor.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe