PRIMA PAGINĂ » Arges » ACCIDENT CU OPT VICTIME ÎN ARGEȘ

ACCIDENT CU OPT VICTIME ÎN ARGEȘ

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Un accident groaznic a avut loc în localitatea Călinești din Argeș. Șoferul unei mașini nu s-a asigurat la efectuarea manevrei întoarcere și a fost izbit de o altă mașină. În total, în urma impactului 8 persoane au fost rănite grav printre care și trei gravide și doi copii. Una dintre femeile însărcinate a decedat în urma rănilor suferite, iar medicii nu au mai putut salva nici copilul. Și celelalte două gravide sunt în stare foarte gravă. Poliția a deschis o anchetă.
Accidentul a avut urmări dramatice. În impactul dintre cele două mașini opt persoane au fost rănite. Traficul a fost blocat complet și mai multe ambulanțe și autospeciale SMURD au sosit la fața locului. S-au scurs momente cumplite. Doi copii au fost preluați cu răni și tratați chiar la fața locului de medicii de pe ambulanțe. Cele trei gravide erau în stare gravă. Una dintre ele însărcinată în 8 luni era în stop cardio-respirator și medicii s-au luptat să o salveze, însă nu au putut face nimic pentru ea și pentru copil. În ciuda manevrelor, au fost nevoiți să declare decesul. O altă gravidă a fost dusă direct în sala de operație cu suspiciune de desprindere de placentă și cea de-a treia a suferit o hemoragie internă. Celelalte două victime, adulți au suferit contuzii abdominale și toracice. Cei doi minori implicați în accident au ajuns, la rândul lor, la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul și au deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe