ACCIDENT CUMPLIT.TREI TINERI MORȚI, ALȚI DOI SUNT GRAV RĂNIȚI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Accident rutier grav în comuna Ileana, la ieşire spre satul Răzoare. Trei tineri au decedat şi alte două persoane au fost rănite grav. Tinerii care și-au pierdut viața aveau tinerii de 16 ani, 17 ani și 21 de ani. Un altul de 20 de ani este în comă.

Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare, la faţa locului deplasându-se şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Un autoturism în care se aflau cinci persoane a derapat şi a ajuns în afara părţii carosabile.
Au fost identificate într-o primă fază patru victime la faţa locului, tineri toţi, dintre care doi decedați, aceştia prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, şi alţi doi în stare comatoasă, foarte gravă. Ambele persoane grav rănite au fost preluate de ambulanțele S.A.J. şi li s-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă. Ulterior, încă un tânăr a decedat.

A fost identificată şi a cincea victimă, șoferul, care plecase de la locul accidentului. Acesta avea o alcoolemie de 0-86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost solicitat echipajul SMURD de către poliție pentru a acorda ajutor medical conducătorului auto care prezenta, de asemenea, mai multe traumatisme şi excoriaţii.
Echipajul SMURD a transportat cea de-a cincea victimă la spitalul din Lehliu Gară.
Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul eveniment în care şi-au pierdut viaţa trei tineri.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri