ACCIDENT GRAV ÎN TELEORMAN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Astăzi de dimineață, la ora 05.50, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari teleormăneni au fost alertați de producerea unui accident rutier pe raza localității Stejaru.
La fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de salvatori, unul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Teleorman.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că un autoturism a intrat într-un cap de pod, în interior fiind rănită și încarcerată o persoană, un bărbat de 24 de ani. Concomitent cu operațiunile de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, pentru extragerea victimei pompierii militari au acționat cu echipamentele de descarcerare de pe autospeciala de intervenție. Persoana a fost eliberată rapid dintre tablele contorsionate, aceasta fiind predată echipajului medical al SAJ pentru a primi primul ajutor și a fi transportată la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

POMPIER ÎN MISIUNE, ACCIDENTAT DE O MAȘINĂ

Pompierii din Targoviste au fost pus pe jar de un apel la 112 venit de la un batran din Teiș. Acesta a sunat sa anunte ca fiul sau a intrat peste el si ca ii da foc la casa. Salvatorii au gonit cu doua autospeciale spre locul indicat.Din fericire ,