PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT GRAV ÎN TELEORMAN

ACCIDENT GRAV ÎN TELEORMAN

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Astăzi de dimineață, la ora 05.50, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari teleormăneni au fost alertați de producerea unui accident rutier pe raza localității Stejaru.
La fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de salvatori, unul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Teleorman.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că un autoturism a intrat într-un cap de pod, în interior fiind rănită și încarcerată o persoană, un bărbat de 24 de ani. Concomitent cu operațiunile de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, pentru extragerea victimei pompierii militari au acționat cu echipamentele de descarcerare de pe autospeciala de intervenție. Persoana a fost eliberată rapid dintre tablele contorsionate, aceasta fiind predată echipajului medical al SAJ pentru a primi primul ajutor și a fi transportată la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe