GESSICA DECOR, MOBILĂ CU PERSONALITATE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

După o zi grea cel mai plăcut moment este seara când ne aşezăm în pat. Acele clipe de relaxare totală nu se compară cu nimic, dar şi patul trebuie să fie unul foarte confortabil. Gessica Decor vă oferă o gamă variată de modele, culori şi dimensiuni pentru paturi rezistente, cu structură complet metalică, la preţuri greu de refuzat.

Tăblia înaltă a patului oferă un plus de confort în momentul relaxării. Paturile nu au doar aspect extrem de plăcut şi modern, dar sunt şi foarte utile chiar şi în spaţiile mici.

Deschiderea bazei se face cu ajutorul mânerelor din metal ataşate. Acestea ajută şi la susţinerea saltelei pentru a nu se deplasa. Sistemul de deschidere şi închidere este dat de amortizoarele prevăzute în interior, la care este adăugat un sistem de blocare manual, pentru a beneficia de extrasecuritate. Pentru a uşura manipularea paturilor, specialiştii Gessica Decor le-au confecţionat astfel încât să se poată demonta foarte uşor.

Interiorul bazei, complet finisat, dispune de o capacitate mare de stocare, adâncimea acesteia fiind de aproximativ 25 cm. Paturile Gessica Decor pot fi combinate armonios cu alte piese de mobilier pentru a crea un dormitor modern şi primitor. Cei care doresc să vadă produsele şi să aleagă modelul, culoarea şi dimensiunea dorite sunt aşteptaţi în show-room-ul Gessica Decor, din municipiul Târgovişte, de pe strada Cărămidari, numărul 35.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

AVEM CEI MAI MULȚI RÂȘI DIN REGIUNE

Avem primele rezultate științifice despre starea populației de râs din Munții Făgăraș. Fundația Conservation Carpathia a finalizat cu succes primul program de monitorizare cu metode științifice, cantitative a speciei râs într-o zonă pilot din Carpații Meridionali. Monitorizarea a fost făcută cu ajutorul camerelor foto cu senzor de mișcare. Specialiștii Fundației