PRIMA PAGINĂ » Arges » ACCIDENT ÎN PARCAREA ȘCOLII

ACCIDENT ÎN PARCAREA ȘCOLII

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Accident în parcarea unei școli din Pitești. O tânără a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina în stâlp. De vina se pare că ar fi un șofer de 65 de ani care nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu mașina tinerei. Din impact a fost proiectată în stâlp. Și un taxi parcat în zonă a fost lovit.
Accidentul s-a produs în cartierul piteștean Craiovei – în parcarea școlii nr. 11 de la intersecția Calea Craiovei cu str. Tineretului. Din primele date se pare că un autoturism marca Opel, condus de un piteștean în vârstă de 65 de ani, n-a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu Audi-ul condus de o tânără de 23 de ani. Din impact mașina fetei a ajuns în stâlp. A mai fost lovit și un taxi, care era parcat.
Șoferița de 23 de ani, care a fost rănită, din fericire, nu grav (traumatism cranio-facial și suspiciune fractură la mâna dreaptă) a fost transportată la spital.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe