PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » ACCIDENTE PROVOCATE DE CEAŢĂ

ACCIDENTE PROVOCATE DE CEAŢĂ

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

O depasire riscanta a fost evitata la limita! Un sofer inconstient a provocat un accident de circulatie in localitatea Ciorogarla. Trei autoturisme au fost implicate in incident acestea fiind proiectate in gramezile de zapada ramase pe marginea drumului. Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime.

Trei mașini au avut de suferit din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum şi a ceţii. Unul dintre cei trei șoferi implicaţi în accident a încercat să facă o depășire fără să se asigure moment în care ceilalți doi implicați în accident au fost nevoiți să iasă de pe carosabil pentru a evita o nenorocire.Toate cele trei mașini s-au oprit în grămezile de zăpadă de pe marginea drumului, grămezi benefice de această dată întrucât au acționat ca niște amortizoare și au atenuat viteza mașinilor, lucru care a dus la evitarea lovirii acestora de obstacolele de pe marginea drumului. Pompierii de la Detașamentul Bolintin Deal au intervenit la locul accidentului pentru deconectarea bornelor bateriilor și pentru repunerea mașinilor pe drum. Din fericire nu au fost victime.Polișiștii de la Circulație analizează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe