PRIMA PAGINĂ » Stiri » SUD-MUNTENIA, LA RAPORT, DEBUT FULMINANT

SUD-MUNTENIA, LA RAPORT, DEBUT FULMINANT

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

Emisiunea Sud-Muntenia, La Raport s-a bucurat de un succes enorm în rândul telespectatorilor MDITV din mediul online! Prima ediție a fost urmărită LIVE, pe Facebook, de mii de telespectatori. Alte zeci de mii au interacționat pe pagina MDITv în timpul difuzării acestei emisiuni.

Noua emisiune a postului regional de televizune MDI, SUD-MUNTENIA, LA RAPORT a debutat luni seară , de la 19:30. Colegii noștri, Cătălina Sandu și George Manea au făcut dezvăluiri explozive despre subiecte arzătoare din Regiunea SUD Muntenia. Prima ediție s-a bucurat de un succes fulminant. Pe lângă miile de oameni care au urmărit emisunea la televizor, alte peste 4000 de persoane au urmărit ediția live, pe pagina de facebook MDITV. Peste 24 mii de persoane au interacționat cu postarea de pe Facebook, în timpul difuzării acestei emisiuni. În ultima săptămână, pagina de Facebook a televiziunii regionale MDITV a înregistrat audiențe enorme. Peste 50000 de utilizatori au interacționat cu informațiile postate de reporterii MDITV, iar impactul postarilor din ultima sîptămână este de 500.000 de ultilizatori.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe