PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADMINISTRAȚIE INEFICIENTĂ LA TÂRGOVIȘTE

ADMINISTRAȚIE INEFICIENTĂ LA TÂRGOVIȘTE

de Mditv
46 vizualizări

Încă o dată se dovedește ineficiența administrației târgoviștene conduse de PSD-istul Cristi Stan. Sub conducerea sa, 50 de oameni vor rămâne fără un loc de muncă. Este vorba despre angajații Municipal Security, firmă aflată în subordinea Consiliului Local Municipal. Societatea nu a fost în stare să se înscrie la licitația pentru asigurarea pazei obiectivelor Direcției de Salubritate. Contractul a fost obținut de o firmă controversată din Slatina care a licitat un preț mult mai mic pentru care nu va putea asigura într-o manieră corectă și eficientă paza parcurilor, cimitirelor și a tuturor obiectivelor Direcției de Salubritate. Într-o perioadă de criză a locurilor de muncă, administrația condusă de Cristi Stan nu este interesată de soarta oamenilor și în loc să fie create locuri de muncă, oamenii din subordinea administrației locale sunt lăsați la voia sorții.

Potrivit gazetadambovitei. ro, Municipal Security a pierdut un contract de bază, chiar cu o direcţie a primăriei, Direcţia de Salubritate. Direcţia de Salubritate a licitat serviciul de pază în luna martie. La licitaţie au participat 7 societăţi, dar nu şi Municipal Security. Contractul anterior al Direcţiei cu Municipal avusese o valoare de aproximativ 65 000 de lei, fără TVA. Pentru că nu s-au prezentat cu ofertă, Direcţia de Salubritate va lucra cu o firmă din Slatina – Ticoni pază şi protecţie, iar salariaţii Municipal pleacă acasă. Mai mult, firma ar fi apelat la tertipuri pentru a câștiga, iar problemele ar fi la ordinea zilei. Surse din rândul agenţilor spun că firma ar fi venit cu un preţ de dumping şi că este imposibil ca ei să lucreze cu tariful cu care au câştigat şi din care nu se pot acoperii salarii şi contribuţii şi să mai rămână şi profit. Societatea şi-a adjudecat serviciul cu preţul de 9,43 lei pe oră. Un preţ mai mic decât cel cu care lucrează în Olt, la Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială, unde ora costă 9,84 de lei pe oră într-un contract din luna martie a acestui an şi în condiţiile în care una este să păzeşti parcuri, cimitire sau alte obiective ale Direcţiei de Salubritate şi alta clădirea Agenţiei oltene. Nu este pentru prima dată când firma este acuzată de preţuri de dumping. În 2010, directorul Spitalului din Slatina, spune că Ticoni a câştigat licitaţia pentru paza spitalului la un preţ la care este imposibil să asigure un serviciu de calitate. Firma a fost implicată în scandaluri, la spitalul din Slatina, unde agenţii de pază au fugit şi i-au lăsat pe medici pe mâna ţiganilor lui Bercea Mondialul. În replică, administratorul societăţii fostul şef al gardienilor publici Olt, Nicolae Tita, spune că toate aspectele negative semnalate de presa din judeţ s-ar datora faptului că i s-au cerut sponsorizări pentru PSD şi nu a aceeptat. După această declaraţie au încetat şi informaţiile din presa locală despre serviciile Ticoni.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe