PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT GRAV IN TELEORMAN

ACCIDENT GRAV IN TELEORMAN

de Mditv
3 vizualizări

Patru tineri au ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care aflau a intrat intr-un stalp de beton. Soferul si amicul sau, aflat pe scaunul din drepta fata, au ramas incarcerati, iar ceilalti doi au fost aruncati pe sosea, in urma impactului.

Accidentul a avut loc in comuna Bragadiru, județul Teleorman. Un tanăr de 17 ani, din localitate, s-a urcat la volanul unui autoturism și a plecat la plimbare, prin comună, cu incă trei amici, deși nu avea permis de conducere.La un moment dat, intr-o curbă, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcției și a lovit un stap de beton, de pe marginea drumului.Impactul a fost atat de puternic, incat mașina in care se aflau s-a făcut praf, doi dintre tineri au rămas incarcerați, alți doi au fost proiectați pe asfalt, unde au fost găsiți de cțiva consăteni.Un echipaj de la descarcerare și patru ambulanțe au ajuns la fața locului. După ce au fost scoși dintre fiarele contorsionate, șoferul și pasagerul din dreapta, răniți grav, au fost transportați de urgență la Spitalul Județean din Alexandria, cu două ambulanțe.Alte două ambulanțe i-au preluat pe tinerii aflați pe bancheta din spate a mașinii.In urma accidentului, tanărul care a condus mașina s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. La fel și proprietarul autoturismului, care i-a incredițat mașina deși știa că acesta este monor și nu deține permis de conducere.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe