PRIMA PAGINĂ » SPORT » ADUNARE… PE JUMĂTATE!

ADUNARE… PE JUMĂTATE!

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Doar reprezentanții Primăriei și CJ Dâmbovița au venit la Adunarea Generală a Asociaților FC Chindia

Mult-așteptata Adunare Generală a Asociaților de la Chindia Târgoviște s-a dovedit … un mare fâs! Nu s-a stabilit absolut nimic concret, asta pentru că la întâlnire nu s-au prezentat decât doi dintre asociați, respectiv reprezentantul Primăriei Târgoviște și o delegație consistentă – numaipuțin de 5 persoane – din partea Consiliului Județean. Probabil că aleșii n-au avut suficientă încredere în capacitățile manageriale ale noului reprezentant și au decis să îl însoțească in corpore la reunire.

Primul sosit a fost … Andrei Albu, de la Serviciul pentru Sport și Tineret al Consiliului Județean. Albu junior a ajuns la 10 fără un sfert, trimis de superiori, după cum însuși a recunoscut.

Al doilea a ajuns viceprimarul Ciprian Prisăcaru, la un sfert de oră după ora stabilită. Prisăcaru a ales o cravată … în culorile clubului pentru ședința care ar fi putut decide viitorul Chindiei. În sfârșit, la 10.30 și-au făcut apariția și trimișii Consiliului Județean. Noul reprezentant a venit îmbrăcat într-un costum.. de cununie civilă, iar directorul economic Carmen Igescu a lăsat să se înțeleagă că nu știe unde sunt birourile clubului.

Ofițerul de presă Gabriel Bengea a fost responsabil cu ultimele retușuri pentru întâlnirea asociaților. S-a discutat preț de o oră, în formulă completă. Primul a ieșit vicepreședintele consiliului județean, gabriel grozavu.

entru ultima serie de discuții, în sală au rămas președintele Trifan, contabila Gabriela Grigore și reprezentanții autorităților locale și respectiv județene. Câte unul din fiecare. Nu s-a luat nicio decizie concretă, o nouă rundă de tratative urmând să se poarte marțea viitoare.

Nici Gică Popescu, nici rectorul Universității Valahia, Călin Oroș nu au fost prezenți la AGA. Ambii au absentat motivat, reținuți de probleme personale.

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/QvaxCTrP2nI

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe