PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGRESAT CĂ NU A PARCAT CORECT – VIDEO

AGRESAT CĂ NU A PARCAT CORECT – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Scandal de amploare în fața sediului Poliției Locale din Pitești. Un barbat susține că a fost bătut de mai mulți polițiști locali pentru că nu parcase regulamentar. În încăierare, șoferul s-a ales cu hainele rupte și cu buzele sparte. Incidentul, petrecut în cartierul piteștean Trivale, a avut mai mulți martori, care au imortalizat scandalul cu telefoanele mobile.

Iulian Lăzăroiu se consideră victima unui abuz. În opinia sa, polițiștii au făcut exces de zel, totul culminînd cu bătaia pe care acesta suține că a încasat-o. Versiunea bărbatului este suținută de mai mulți martori care au asistat la incident. Reprezentanții Poliției Locale Pitești spun ca au declanșat o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale incidentului.

Victima polițiștilor este hotarâtă să mearga mai departe. Bărbatul a solicitat eliberarea unui certificat medico-legal și a depus deja o plîngere la Parchet, în care îi acuză pe polițiști  de purtare abuzivă.

rep. Cristi Ionică
op. Cristi Dumitru

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe