PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOARE PENTRU SĂRĂCI CĂRATE CU TAXIUL – VIDEO

AJUTOARE PENTRU SĂRĂCI CĂRATE CU TAXIUL – VIDEO

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Asa e romanul! Se plange ca e sarac si ca nu are ce manca, dar isi permite sa conduca o masina sau sa se plimbe cu taxiul. Sute de someri din Targoviste  s-au imbulzit pentru a prinde o pungă cu alimente. Oamenii s-au asezat la coada inca din noapte de teamă ca nu vor primi ajutoare. Ei  au inceput sa se certe si sa se impinga chiar de fata cu politistii. Desi sunt considerati saraci, multi dintre ei au chemat taxiul pentru a-si transporta ajutoarele alimentare primite de la Uniunea Europeana.
Teoretic ajutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeana ar trebui sa ajunga in casele celor mai sarace familii. Unii dintre ei au demonstart contrariul. N-au bani de o punga cu malai sau o sticla cu ulei dar au bani pentru taximetrul cu care-si transporta ajutoarele primite. Sute de someri  s-au imbulzit la Targoviste pentru a primi ajutoare.

 

In categoria beneficiarilor intra persoanele cu handicap, pensionarii cu venituri mici, somerii si persoanele care primesc ajutorul social. Foarte multe dintre aceste persoane traiesc la limita saraciei. Sunt, insa, si cazuri in care, spre exemplu, sotia are pensia minima si primeste produse alimentare, desi sotul are o pensie foarte mare, iar familia per ansamblu are o situatie materiala buna. Programul distribuirii ajutoarelor din partea Uniunii Europene va continua toata saptamana la Targoviste. Marti sunt asetptati pensionarii, miercuri somerii iar joi si vineri sunt asetptate persoanele cu handicap.

 

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe