PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GAFE DE AUR

GAFE DE AUR

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Gafa de proportii a prezentatorului Adrian Paduraru! Acesta l-a apostrofat pe castigatorul trofeului Crizantema de Aur. Partenera sa de scena, Carmen Tanase a incercat sa salveze situatia mustrandu-l pe actor pe scena, in fata publicului.  Nici trofeele inmanate castigatorilor nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

Interventia mai putin placuta a prezentatorului Crizantemei de Aur, Adrian Paduraru a avut loc in momentul inmanarii premiului Radio Romania Cultural concurentului Alexandru Chiriac. Invitat de redactorul sef al postului de radio sa spuna cateva cuvinte, Alexandru a inceput un discurs care nu a fost tocmai pe placul prezentatorului acesta l-a oprit nejustificat si i-a cerut sa se rezume la a primi premiul.

Incercand sa dreaga momentul, Carmen Tanase, partenera sa de prezentare, i-a reprosat lui Adrian Paduraru faptul ca nu i-a permis tanarului sa isi duca la bun sfarsitul discursul de multumire.

Paduraru a vrut sa-si dreaga si el gafa, dand vina pe programul stabilit pentru desfasurarea festivalului.

Seria momentelor penibile din Gala laureatilor Crizantemei de Aur a fost completata de  prezentarea trofeelor. Organizatorii au dat 20 000 de lei pe diplome si trofee nefinisate si ambalate in cutii din PFL care au starnit nemultumiri atat in randul castigatorilor, cat si al unora dintre organizatori. Fara nicio legatura cu tema festivalului, trofeele achizitionate nu doar ca nu se ridicau la prestigiul evenimentului insa finisajele lasau de dorit, pe ele putandu-se observa cu usurinta puncte sudura si zgarieturi. Multi dintre castigatori le-au ignorant total si le-au abandonat prin culise.

Echipa: Cătălina Sandu/ Mihai Eremia/Răducu Rădoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe